Tidigare införda reportage

Till Hemsidan

Sidan skapad 13 augusti 2001 


 Rudas familjedag 11 augusti 2001  

För tredje året i rad anordnades Rudas familjedag under lördagseftermiddagen. Mellan kl 14 och 18 fanns en rad aktiviteter inbokade där småstjärnorna blev den stora publikmagneten. Även uppvisning av squaredans och breakdance intresserade besökarna.

Räddningstjänsten gjorde en snabb visit för att visa upp sin utrustning och i Folkets hus kunde man se på olika utställningar. En kort välplanerad regnskur på eftermiddagen medförde att många drog sig inomhus och deltog i en tävling som handlade om att känna igen trädslag och trä i olika skepnad. Ett uppskattat inslag för de yngre var ponnyridning och kaninhoppning som Oskarshamns 4H-klubb stod för.

Under hela dagen serverades grillat och senare under kvällen bjöds på musik av Björn Herrlin. Efter en stunds trevlig samvaro avslutade många familjedagen med dans till Bennys orkester i Långemålaparken. 

(Du kan klicka på bilderna för att se dem i större storlek)

Publik
i alla åldrar har samlats för att se på småstjärnornas uppträdande på scenen...

...där just konferencié Rune Hellquist drar sig tillbaka för att ge plats åt två av årets deltagare som väntat på att få agera
Som så ofta förr konstaterade juryn att det var omöjligt att kora en segrande grupp och föreslog att alla skulle få första pris.  

 

Pilkastning
var en av många aktiviteter som anordnats för att roa både gammal och ung

SquaredansuppvisningUnga stjärnorBreakdansuppvisning

Reportage: Sven-Allan